Акция Милосърдие

Dec 6, 2013 by

Акция Милосърдие

     Акция по призив от Фейсбук и по инициатива на преподавателите Филип Филипов и Снежана Пчеларова „запали” желанието на всички ученици и преподаватели от СОУ „Христо Ботев” – с. Баните за подкрепа на деца и ученици в неравностойно положение от ОУ „Васил Априлов”, село Гостилица, община Дряново, област Габрово.

     В навечерието на най-светлия християнски празник Коледа вещи от първа необходимост, подаръци и картички с пожелания за здраве и топлина през Новата година ще получат децата от училището.

     С голям ентусиазъм и желание учениците от училището ни със съдействието на класните ръководители по класове и на ръководството в лицето на директора Пенчо Токучев и пом.- директора Лидия Ирикова окомплектоваха 48 подаръка за всяко от децата, които са на възраст от 7 до 16 години.

      Акцията прерасна в „Българската Коледа на СОУ „Христо Ботев” – с. Баните”. По взаимно съгласие на всички ученици и учители подаръци за празника ще получат и деца и ученици от дом в Широка лъка, които са на възраст от 4 до 18 години и също са в неравностойно положение.    

no images were found

no images were found

Подобни публикации

Етикети

Сподели